Львівська Аграрна Палата

  • Новини
    • Новини
    • Все що потрібно знати про землю
    • Архів
  • Про нас
    • Діяльність ЛАП 2022-2024 рік
    • Положення про Європейську Академію іноваційного провайденгу
    • Президія «ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОВАЙДИНГУ»
    • Стратегія розвитку Львівської Аграрної палати на 2022-2026 роки
    • Реєстр громадських об'єднань
    • Статут
    • Статут Eng.
    • Правління ЛАП
    • Історія становлення
    • Діяльність
    • Структура
    • Уповноважені
    • Команда
    • Облікова політика
    • Фінансова звітність 2022 рік
    • Фінансова звітність 2023 рік
    • Фінансова звітність 2024 рік
  • Вісник Агрофорум
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • Паперове видання
    • Архів
  • Корисні посилання
  • Контакти

Львівська Аграрна Палата

  • Новини
    • Новини
    • Все що потрібно знати про землю
    • Архів
  • Про нас
    • Діяльність ЛАП 2022-2024 рік
    • Положення про Європейську Академію іноваційного провайденгу
    • Президія «ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АКАДЕМІЇ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОВАЙДИНГУ»
    • Стратегія розвитку Львівської Аграрної палати на 2022-2026 роки
    • Реєстр громадських об'єднань
    • Статут
    • Статут Eng.
    • Правління ЛАП
    • Історія становлення
    • Діяльність
    • Структура
    • Уповноважені
    • Команда
    • Облікова політика
    • Фінансова звітність 2022 рік
    • Фінансова звітність 2023 рік
    • Фінансова звітність 2024 рік
  • Вісник Агрофорум
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • Паперове видання
    • Архів
  • Корисні посилання
  • Контакти
  • Головна
  • Новини

НОВА ПОЇЗДКА В РАМКАХ МОНІТОРИНГОВОЇ МІСІЇ.

4 липня представники Львівської Аграрної палати в рамках моніторингової місії відвідали установи Жовківської територіальної громади, які приймають участь у Програмі інституційного харчування.

           Зокрема, керівник Палати Ігор Вуйцик та регіональний координатор Програми Анна Кущак побували у комунальному закладі Львівської обласної ради "Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр "Злагода" , де навчаються та проживають 160 дітей з інвалідністю. Під час візиту вони оглянули харчоблок і склад, у якому зберігається продукція та поспілкувалися з персоналом установи.

Завідуюча учбовою частиною Галина Куфальська зазначила, що надані продукти дуже хорошої якості, а страви з них дуже смакують вихованцям закладу. Особливо діти полюбляють випічку – пиріжки, булочки, рогалики які постійного готують кухарі, оскільки харчоблок обладнано потужною електропіччю.


Ігор Вуйцик наголосив на важливості дотримання умов зберігання наданої продукції,  проінформував персонал про необхідність чіткого дотримання температурного режиму та вологості у складському приміщенні, а також зазначив про потребу вести журнал обліку терміну придатності продуктів, що надходять від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Також представники моніторингової групи надали для розміщення в установі 2 постери, яких не було розміщено у приміщенні харчоблоку, та пам’ятку про вимоги до складського приміщення і умов зберігання продуктів.

У комунальному некомерційному підприємстві "Жовківська лікарня" Жовківської міської ради  члени моніторингової групи провели зустріч з директором Москв'яком Євгеном Йосифовичем, під час якої обговорили переваги участі закладу у  Програмі інституційного харчування Всесвітньої продовольчої програми ООН, вимоги до зберігання наданої продукції, її облік та використання.

 «Продукти харчування, які надходять від Всесвітньої продовольчої програми ООН є значною допомогою для лікарні. Ми зараз активно проводимо ремонтні  роботи у лікувальних корпусах, на що потрібні значні кошти. Завдяки поставленим продуктам ми маємо економію бюджетних коштів на видатки з харчування і можемо спрямувати ці кошти на найбільш необхідні роботи. Ми вдячні Львівській Аграрній палаті, Всесвітній продовольчій програмі ООН за надзвичайно важливу справу, яка є дуже потрібною та своєчасною» - зазначив Євген Москв’як.

Представники моніторингової групи мали можливість перевірити  умови зберігання продуктів у лікарні, побували на кухні, де цього дня готували молочний суп з макаронами та гречану кашу із продуктів, які були поставлені у червні в рамках Програми інституційного харчування, а також ознайомилися з меню на тиждень і побачили журнал обліку отриманої продукції із зазначенням терміну її придатності.

Результати моніторингу свідчать про те, що відвідувані установи добросовісно виконують вимоги щодо зберігання та використання наданої гуманітарної допомоги, з користю для своїх підопічних задля покращення якості їх життя і здоров’я.


Джерело. Львівська Аграрна палата

Контакти

Львівська Аграрна Палата


м. Львів

вул. Залізнична 16/ 2-й пов.

 

Телефони

тел.    + 38 (067) 974-69-81 

           + 38 (067) 274-81-23 

           + 38 (067) 803-60-32


e-mail : agrochamber.office@gmail.com